L'Open BTT de la Comunitat Valenciana comença aquest cap de setmana a la Vila Joiosa amb el III Trofeu BTT La Vila Joiosa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Open BTT de la Comunitat Valenciana 2017 començarà les proves el pròxim cap de setmana. Aquesta competició s'iniciarà a la Vila Joiosa amb el III Trofeu BTT La Vila Joiosa que tindrà lloc el diumenge 12 de febrer. Aquesta prova està organitzada pel Club Ciclista La Vila Joiosa i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vila Joiosa a través de la Regidoria d'Esports.

 

El III Trofeu BTT La Vila Joiosa es disputarà diumenge a la platja del Torres a partir de les 09.30 hores. De 08.00 a 09.00 hores es lliuraran els dorsals i a les 09.30 hores començarà la competició per a les categories Màster 30, 40 i 50; cadets i fèmines. A les 11.30 hores seran les escoles les que competiran i a les 12.15 les categories elit, sub-23 i júnior. El lliurament de trofeus es realitzarà en finalitzar l'última prova.

 

Els interessats a participar ja poden inscriure’s a través del web de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (http://www.fccv.es/).

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 06 de Febrer de 2017