Finalitza el tancament de les vies al carrer Ferrocarril

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha finalitzat les obres de tancament de les vies al carrer Ferrocarril. Aquesta actuació la va sol·licitar el regidor d'Urbanisme, Jaume Ramis, a finals del mes de setembre a FGV davant el risc per a la seguretat que suposava no tindre una tanca en aquesta zona.

 

En total des de Ferrocarrils s'han tancat 250 metres de via d'aquest carrer en què es troba un parc infantil molt transitat. A més, en aquesta zona s'ubicarà el futur col·legi Gasparot i està pròxima a l'IES Marcos Zaragoza, per la qual cosa és un lloc de pas de molts veïns de la Vila Joiosa.

 

«En una zona amb un gran trànsit de xiquets i joves, a causa de la proximitat tant d'un parc com d'un centre educatiu, era imprescindible realitzar una actuació que evitara que cap xiquet poguera patir un accident en les vies. Volem agrair a Ferrocarrils de la Generalitat la urgència amb què ha realitzat aquestes obres per garantir la seguretat dels nostres ciutadans» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 07 de Febrer de 2017