La Vila promocionarà les activitats aquàtiques en la primera edició de MedSeA

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El municipi de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Turisme, serà present el pròxim cap de setmana al 1r Saló Internacional d'Activitats Aquàtiques, MedSeA, per promocionar la seua oferta d'oci aquàtic. La fira, que tindrà lloc a l’IFA, estarà oberta els dies 25 i 26 de març.

 

La Vila comptarà amb un estand propi en aquest saló ,en el qual s'oferirà informació sobre les diferents activitats d'oci aquàtic que es poden realitzar a la localitat, com les rutes de snorkel que s'han agrupat en un fullet per a la seua localització fàcil, o el submarinisme per observar les restes Bou-Ferrer.

 

El Bou-Ferrer serà, precisament, el protagonista d'una de les conferències que s'impartiran durant MedSeA. Carlos de Juan serà l'encarregat d'explicar als assistents les característiques d'aquest vaixell mercant, que va naufragar a les costes de la Vila en l'època de Neró quan transportava més de 3.000 àmfores, i com es desenvolupen les immersions per poder observar la nau enfonsada.

 

A més, assisteixen a aquest certamen juntament amb l'Ajuntament el Club Nàutic de la Vila Joiosa i l'empresa Power Jet. «La Vila Joiosa té una oferta àmplia d'oci aquàtic amb les rutes de snorkel, les diferents activitats que ofereix el Club Nàutic i les empreses especialitzades; i, a més, tenim un atractiu únic, com és el Bou-Ferrer, per això és important promocionar-nos en una fira com aquesta en la qual hi haurà un gran nombre d'amants de les activitats aquàtiques» ha comentat Marta Sellés, regidora de Turisme de la Vila Joiosa.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 24 de Març de 2017