La III Edició de 'Cultura Passet a Passet' comença amb l'obra de teatre 'El pollo Pepe' de Teatro de la Luna

L'obra de teatre serà el pròxim 2 d'abril, a les 12.15 hores, a l'Auditori del Centre Social Llar del Pensionista

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa inaugura la III Edició de «Cultura Passet a Passet» amb l'obra de teatre El pollo Pepe de la companyia Teatre de la Luna, el pròxim dia 2 d'abril, a les 12.15 hores, a l'Auditori del Centre Social Llar del Pensionista. A més de començar amb aquesta representació, aquest programa cultural dedicat a bebés i xiquets xicotets, la Regidoria vol commemorar el Dia del Llibre Infantil.

 

Si hi ha un llibre que desperta la passió per la lectura als més petits aquest és El pollo Pepe, de Nick Denchfield i Ant Parker. Encara que va ser editat per primera vegada el 1998, segueix sent a dia de hui un best-seller entre els més petits i l’èxit resideix en la senzillesa, la interacció del xiquet amb el personatge i en la complicitat amb el contacontes.

 

La companyia Teatro de la Luna inicia la seua activitat el 1991 creant espectacles des de llavors que uneixen els titelles, la infància i el món de l'art. Tenen una cura especial amb les propostes escèniques per oferir produccions de qualitat i és que, per a això, compta amb un equip a l'esquena format per titellaires, actors, músics, psicopedagogs, entre d'altres.

 

Aquesta obra està recomanada per a xiquets a partir de 3 anys i les entrades es poden adquirir a taquilla els dimecres i divendres de 17 a 20 hores, els dijous de 10 a 14 hores, una hora abans de la representació i també en Instanticket.

 

«Amb aquesta representació infantil vam començar el programa «Cultura Passet a Passet», que ja està consolidat en la seva tercera edició per la gran participació i acollida que ha tingut altres anys», va comentar la regidora de Cultura, M. Ángeles Gualde. A més, ha afegit que «anime a tots els pares a participar en totes les activitats que hem programat per aquest mes perquè, a més de divertides per als bebés i nens, també són educatives per a ells».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 27 de Març de 2017