L'Ajuntament de la Vila Joiosa i el Club de Caça i Tir organitzen la VI Neteja Mediambiental de Muntanyes 'Nazario Sellés Beneyto'

La neteja de la muntanya per voluntaris tindrà lloc el pròxim diumenge 2 d'abril a partir de les 09.00 hores

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través dels regidories de Medi Ambient, Esports i Neteja Urbana, juntament amb Club de Caça i Tir La Vila, ha organitzat la «VI Neteja Mediambiental de Muntanyes 'Nazario Sellés Beneyto'». En aquesta iniciativa ciutadans voluntaris i membres d'aquest club s’encarregaran de netejar la Moratella Grossa durant tot un matí.

 

La neteja compta amb la col·laboració del Club Esportiu Sendes i Muntanyes, Grup Ecologista Xoringuer i Club BTT Cantal. Com en edicions anteriors, s'espera una gran afluència de persones per fer aquesta acció que, per sisena vegada, es realitza pel gran èxit de les edicions passades.

 

Totes les persones que vulguen participar hauran d'acudir a les 9 del matí a l'antic camp de tir, a la partida Moratella, des d'on es partirà a realitzar aquesta activitat que comptarà també amb un esmorzar i refrescos per als participants.

 

Segons el regidor de Medi Ambient, Pedro Alemany, «estem molt contents amb aquesta iniciativa per dues raons: la primera per la gran acceptació i participació i la segona perquè d'aquesta manera fem que aquesta zona del nostre muntanya estiga sempre neta. Vull fer una crida a totes aquelles persones que visiten la muntanya perquè sempre siguen respectuoses amb el medi ambient i perquè no deixen mai escombreries, que fins i tot podrien provocar incendis», ha matisat Alemany.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 28 de Març de 2017