1.200 escolars de la Vila aprenen la importància del reciclatge i el tractament de residus

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

1.200 escolars de la Vila Joiosa han aprés durant aquesta setmana la importància de reciclar i tractar els residus. La Regidoria de Neteja Urbana, que dirigeix Jaume Ramis, ha organitzat una campanya de conscienciació mitjançant la representació teatral.

 

Alumnes de 3r a 6é de primària dels col·legis de la localitat han format part d'aquesta campanya que buscava la conscienciació a través del teatre. Una representació teatral ha explicat d'una forma pràctica, amena i participativa com s'ha de separar les escombraries, la importància de recollir els excrements dels gossos o què fer quan volem tirar efectes. A més, s'ha fet especial èmfasi que no embrutar la ciutat és sempre millor que netejar-la.

 

Tots els xiquets han rebut en finalitzar la jornada un portallapis en forma de contenidor amb un petit fullet amb consells per aplicar en el seu dia a dia, com ara els diferents contenidors i els seus usos o el telèfon de la recollida d'efectes. «Aquesta campanya no només busca la conscienciació entre els més petits, sinó que també pretén que els xiquets siguen prescriptors del missatge sobre la importància de reciclar i no embrutar la ciutat» ha comentat Jaume Ramis, regidor de Neteja Urbana.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 29 de Març de 2017