La trobada del Diumenge de Glòria, protagonista del cartell de la Setmana Santa vilera

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La trobada del Diumenge de Glòria és el protagonista del cartell anunciador de la Setmana Santa de la Vila Joiosa d'aquest any. S'hi pot observar en primer pla la imatge de la Verge Immaculada, talla valenciana de l'època de la postguerra d'autor desconegut, i al fons la imatge del Crist Ressuscitat, talla elaborada en els tallers d'Olot en els anys 90.

 

El cartell va ser presentat ahir amb la presència de la regidora de Festes, Marta Sellés; Fina Llorca, pregonera de la Setmana Santa 2017; Manuel Pavón, vicepresident de la Junta de Confraries; Vicenta Blanco, tresorera de la Junta de Confraries; Encarna Such, comptadora de la Junta de Confraries, i Mariana Mingot, vocal de la Junta de Confraries.

 

La Setmana Santa vilera va començar oficialment dissabte passat amb el pregó a càrrec de Fina Llorca Boix, presidenta de Cáritas Parroquial 'La nostra Senyora de l'Assumpció'; el tema principal del pregó va ser la misericòrdia «Ubi caritas et amor, Deus ibi est».

 

Els actes de Setmana Santa se succeiran les pròximes setmanes en les diferents parròquies de la localitat. La primera de les processons programades serà la del Diumenge de Rams, el 9 d'abril, des de la capella de la Santíssima Trinitat. El Dilluns Sant, 10 d'abril, processionarà la Nostra Senyora de la Caritat; el Dimarts Sant serà el torn del trasllat de la imatge de Jesús Natzarè. Dimecres, 12 d'abril, tindrà lloc la processó del silenci. El Dijous Sant serà el trasllat de la imatge de l'Ecce Hommo i el Divendres Sant al matí es realitzarà el trasllat de la Santa Dona Verònica i es farà la tradicional processó del Calvari amb la trobada entre el nostre Pare Jesús Nazareno i la Santa Dona Verònica. A la vesprada serà la processó del Sant Enterrament. El Diumenge de Resurrecció es realitzarà la processó i la trobada entre el ressuscitat i la Mare de Déu.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 30 de Març de 2017