La Regidoria d'Esports i de Benestar Social organitzen conjuntament, per segon any consecutiu, les escoles d'estiu

La inscripció comença el 6 de juny i el 12 de juny s'obrirà el termini per a sol·licitar les ajudes a la Regidoria de Benestar Social

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria d'Esports i de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa organitzen conjuntament, per segon any consecutiu, l'Escola d'estiu de multiesport que es desenvoluparà al col·legi Mare Nostrum.

 

La inscripció de l'Escola d'estiu es realitzarà a les oficines de la Regidoria d'Esports situada al poliesportiu Marta Baldó des del 6 de juny, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

 

L'escola inclourà activitats esportives, educatives, culturals i eixides a la platja en la zona de la Basseta de l'oli, i comptarà amb servei de menjador. L'entitat adjudicatària del programa municipal i escoles d'estiu, Servicios Deportivos, comptarà amb una àmplia plantilla de monitors que tenen l'experiència de passades campanyes.

 

D'una altra banda, per a totes aquelles famílies que ho necessiten, el pròxim 12 de juny i fins el 17 de juny començarà el termini per a sol·licitar una ajuda econòmica per a aquesta escola. Aquesta subvenció, que es demana en la mateixa Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, en horari laboral de 9 a 14 hores, és de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques d'Inclusió de la Generalitat Valenciana.

 

Els requisits per a sol·licitar aquesta prestació són: ser famílies amb fills menors entre 3 i 18 anys, estar empadronats al municipi i que la renda d’aquestes no supere l'import de l'IPREM.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 23 de Maig de 2017