La 'Lover Cup Beach Volley' registra més de 500 pernoctacions a la Vila Joiosa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La 2a edició del campionat de vòlei platja «Lover Cup Beach Volley», que es va celebrar el passat cap de setmana a la Vila Joiosa, ha suposat un pas més en l'aposta de l'Ajuntament per l'organització d'esdeveniments esportius per potenciar aquest tipus de turisme. Més de 500 pernoctacions es van registrar durant els dies que va durar aquesta competició en la localitat.

 

Més de 300 persones es van desplaçar fins a la Vila per participar o gaudir d'aquesta prova esportiva, el que ha suposat més de 500 pernoctacions i una despesa important per part dels visitants en hoteleria i comerç a la ciutat. A més, es van desplaçar dos corresponsals del diari New York Times per a l'esdeveniment, el que li va donar una important repercussió en l’àmbit internacional.

 

«Estem apostant, com sempre hem fet, per la pràctica esportiva, però també per consolidar-nos com a destinació de competicions importants. El nostre clima, les nostres platges i les nostres instal·lacions esportives permeten celebrar campionats com el del passat cap de setmana,que ha aconseguit una important inversió en la nostra ciutat i visibilitat de la destinació entre tots els aficionats a aquesta disciplina esportiva» ha comentat José Ramón Uclés, regidor de Esports.

 

La platja Centre de la Vila Joiosa va ser l'escenari en el qual va tenir lloc el campionat en tots els nivells. Els guanyadors van ser: l'equip format per Carlos, Manuel, Carolina, Raúl i Francisco a 4x4 mixt; Maria Cablleroi Yolanda Campo en categoria or femení; Andrea Costa i Sergio Ramírez en categoria or masculí i Carlos Ceña i Isabel Garzo en categoria or mixt.

 

«Voldria agrair l'empresa organitzadora que pensara en la Vila per realitzar aquest important campionat i les facilitats a l'hora de fer-ho. Esperem poder acollir més vegades aquesta lliga de vòlei» ha conclòs, José Ramón Uclés, regidor d'Esports.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 24 de Maig de 2017