El Concurs de Pebrereta vilera compleix 25 anys

Aquest certamen se celebrarà divendres 2 de juny a les 20.00 hores a la plaça de la Llum

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Foment Econòmic ha organitzat un any més el «Concurs de Pebrereta» vilera, que en aquesta edició celebra el seu 25é aniversari. Una ocasió especial per posar en valor una de les receptes més tradicionals de la cuina de la Vila Joiosa.

 

Aquest concurs, emmarcat dins el calendari d'esdeveniments de «La Vila Gastronòmica», es realitzarà el pròxim divendres 2 de juny a la plaça de la Llum. L'esdeveniment, que començarà a les 20.00 hores, comptarà amb bandeta i animació musical i una degustació popular d'aquest tradicional plat viler.

 

En el «Concurs de Pebrereta» participaran 40 persones i s'atorgaran tres premis: el primer serà un bo d'hotel Servigroup, el segon un bo de 80 euros per comprar al Mercat central i el tercer una quota d'inscripció del concurs 2018 i un lot de productes típics. Els tres guanyadors rebran una placa commemorativa com a vencedors en el 25é aniversari.

 

«La pebrereta és un plat molt tradicional a la Vila format per la nostra carbassa autòctona, la tomaca, la pebrera verda i el sangatxo; un plat que s'elabora en totes les cases de manera diferent, cosa que atorga singularitat a aquest concurs. Espere que molts vilers s'acosten el dia 2 de juny a aquest certamen que ja celebra 25 edicions i puguem gaudir d'un dia d'oci i gastronomia» ha comentat Marta Sellés, regidora de Foment Econòmic.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 25 de Maig de 2017