La Regidoria de Medi Ambient obre un parc caní a la Cala

Aquesta és la tercera zona per a recreació canina que s'inaugura al municipi, després de la del riu Amadòrio i la del parc Censal

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, el regidor de Medi Ambient, Pedro Alemany, i el regidor d'Urbanisme, Jaume Ramis, han inaugurat aquest matí juntament amb un grup de veïns el primer parc caní de la Cala. Aquesta és la tercera zona de recreació per cans que aquesta Regidoria tenia previst posar en marxa al municipi.

El primer dels parcs es va inaugurar fa sis mesos a la vora del riu Amadòrio i el segon unes setmanes més tard al parc Censal. Tots els recintes compten amb una tanca perquè els gossos puguen estar lliurement a la zona i també s'han col·locat bancs perquè els propietaris puguen descansar.

Per al regidor de l'Àrea «aquestes zones són un compromís de la Regidoria amb els veïns del municipi, ja que hi havia una gran demanda ciutadana perquè es realitzaren. Els primers parcs que es van inaugurar fa uns mesos estan sent tot un èxit, ja que sempre, a l'hora que passes, hi ha algun gos corrent», ha conclòs Alemany.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 de Maig de 2017