La Vila Joiosa sol·licita una subvenció de 254.185,49 euros de la Diputació Provincial per a la reparació d'infraestructures afectades pels últims temporals

Facebook logo    Twitter logo

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha sol·licitat a la Diputació Provincial d'Alacant una subvenció de 254.185,49 euros en concepte d'inversions en obres i reparacions de cooperació municipal financerament sostenibles, destinades a la reparació d'infraestructures afectades pels últims temporals. Aquesta ajuda ha estat sol·licitada pel consistori i s'utilitzarà, principalment, per reparar camins danyats per les pluges.

 

Els tècnics municipals han redactat l'informe pertinent per detallar les línies d'actuació en què se sol·licita que siga utilitzada la subvenció. Les obres que es realitzaran amb aquesta subvenció seran la millora del drenatge i de la pavimentació en la partida del Paradís; la millora del drenatge i de la pavimentació a l'aparcament del poliesportiu Maisa Lloret; la millora del drenatge i de la pavimentació al camí públic EDAR partida Rancallosa; el drenatge i tractament del ferm en el camí Colada dels Alfondonets a l'escorxador a partida Siscar, i la millora del drenatge i la pavimentació al camí públic Banyets-Salomó.

 

«Els temporals d'aquest hivern van afectar diverses zones de la localitat, durant aquests mesos s'han anat reparant els desperfectes però encara hi ha llocs en què calia intervenir; per això sol·licitem aquesta subvenció amb la qual poder acabar les obres de tots els danys causats per les pluges» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

Notícia publicada el 15 de Juny de 2017