La platja Centre de la Vila Joiosa torna a acollir ‘Mercreart’ fins mitjan setembre

Aquest mercat de creació artesanal oferirà als visitants al juliol i agost diversos tallers i espectacles que amenitzaran les tardes i nits

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La platja Centre de la Vila Joiosa torna a acollir aquest any el mercat de creació artesanal, Mercreart, que obrirà les portes hui i es podrà visitar fins mitjans de setembre. Durant els mesos de juliol i agost els artesans oferiran diversos tallers i espectacles que amenitzaran les vesprades i les nits estiuenques.

 

El mercat, organitzat per les regidories de Comerç i Turisme, alberga set llocs d'artesania amb productes com bijuteria, tèxtil, joguines en fusta o dolços tradicionals totalment realitzats de manera artesanal. Segons la regidora d'aquestes àrees, Marta Sellés, «tot el que es ven en aquests llocs és cent per cent artesà, perquè volem fomentar la realització de productes de manera tradicional».

 

D'una altra banda, cal destacar que des del mes de juliol es realitzaran totes les nits una programació d'activitats que començaran a partir de les 20.30 hores. La primera d'aquestes serà el dia 4 de juliol i serà una sorpresa per a tots els visitants. A més, cal destacar les actuacions de D.istrito F.ederal el 7 de juliol, GATSBY4 el 14 de juliol o Fardatxos el 18 de juliol. També aquest mes, l'11 de juliol tindrà lloc un espectacle de malabars d'Alan Nik en Wassa. Les activitats programades finalitzaran aquest mes el 21 de juliol, també com van començar amb un espectacle sorpresa.

 

El dia 4 d'agost el grup Resonante realitzarà un concert i elaborarà un taller de material reciclat, el 8 d'agost actuarà Mikelidóo i el 10 d'agost els visitants podran gaudir d'un contacontes. El dia 15 d'agost es realitzarà un altre espectacle sorpresa i el mes finalitzarà amb les actuacions el 18 d'agost de Paco Torres (flamenc fusió), el 22 d'agost amb el grup Amiga Mala Suerte i el 25 d'agost amb el rock de Matarifes.

 

«Volem que a les nits hi haja molt ambient a la zona centre i poder oferir, no només a visitants sinó als nostres veïns, un programa d'activitats estiuenques que es puguen compartir en família», va afirmar Sellés.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 16 de Juny de 2017