L'OFUA interpretarà 'La Grande' de Shubert al Teatre Auditori de la Vila Joiosa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El Teatre Auditori de la Vila Joiosa acollirà el pròxim divendres 23 de març de 2018 un concert de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) dins el cicle de Concerts de Primavera. El concert de la Vila Joiosa serà el primer dels programats.

 

L'orquestra, dirigida per Tobias Gossmann, interpretarà la Simfonia núm. 8 de Shubert en Do Major, coneguda com La Grande. Un concert en dos moviments per a marimba, trompeta i orquestra de corda. Aquesta simfonia és de gran importància, Schubert mai va escoltar l’estrena d’aquesta, ja que va ser arxivada per ser massa llarga i difícil. En canvi, el compositor alemany Robert Schumann contradeia rotundament aquesta opinió i la va qualificar com la major obra simfònica escrita després de Ludwig v. Beethoven. Gràcies a Schumann va ser finalment estrenada pòstumament el 1839.

 

L'OFUA va ser fundada el 2005 i des de llavors realitza una tasca formativa important per als seus membres. Constitueix un mitjà de trobada per a estudiants universitaris i dels diferents conservatoris i escoles de música de la província.

 

El concert tindrà lloc el divendres 23 de març a les 20.00 hores al Teatre Auditori de la Vila Joiosa. Les entrades es poden adquirir a un preu de dos euros a les taquilles del Teatre Auditori dilluns, dimecres i divendres de 16.00 a 19.00 hores, dimarts i dijous de 10.00 a 14.00 hores i una hora abans de l'actuació.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Març de 2018