El ple de la Vila Joiosa aprova la nova adjudicació d'una parcel·la hotelera en Paraís

Facebook logo    Twitter logo
El ple ordinari de la Vila Joiosa ha aprovat hui el decaïment de l'adjudicació de la venda de la parcel·la TU-12 en la partida de Parais. Amb els vots a favor de PSOE, Gent per la Vila, EU, PP i Compromís i l'abstenció de Ciutadans el ple ha aprovat l'adjudicació d'aquesta parcel·la a la Mercantil Maysu S.A., que va realitzar la segona oferta admesa per un import de 2.740.824 euros. 
 
A més, el ple ha aprovat presentar una moció a la Llei de Contractes del Sector Públic per considerar que dificulta el dia a dia dels municipis de xicotet i mitja grandària. La moció presentada pel grup municipal remarca que aquesta llei està poc adaptada a la realitat de la majoria de municipis de xicotet i mitja grandària ja que dificulta el procés d'adjudicació de contractes i obliga a fer ús de l'administració electrònica sense dotar dels recursos necessaris per a la seua implantació efectiva. 
 
També s'ha ratificat una proposta de resolució institucional sobre el transvasament Tajo- Segur. El ple de la Vila ha aprovat per unanimitat mostrar el seu suport als usuaris de l'aqüeducte Tajo- Segura i exigir que es complisca la legislació en matèria de transvasaments aprovant-se els que es requerisquen, tant per a reg com per a aigua de boca. 
 
El ple de la Vila ha aprovat la modificació pressupostària que permet abonar el pagament a la mercantil CEUS S. L. pels treballs d'excavació realitzats davant la troballa de les ruïnes de les Termes d'Allon. Aquesta modificació sorgeix per a fer front al pas una vegada ja s'han resolt les reclamacions en els tribunals, que han sentenciat a l'Ajuntament de la Vila al pagament d'1.163.488 euros i més de 300.000 euros en interessos de demora. 

Notícia publicada el 17 d’Agost de 2018