Cultura organitza una conferència sobre estimulació emocional en edats primerenques

L'activitat s'emmarca dins de la III edició de ‘Cultura passet a passet'

  

Imagen que acompaña la notícia
El cicle d'activitats creades per la Regidoria de Cultura amb l'objectiu d'acostar la cultura a les edats més primerenques, «Cultura passet a passet», continua amb les diferents activitats programades tant per a xiquets com per a pares. La pròxima cita serà demà dijous amb una conferència titulada ‘Estimular la salut emocional des d'edats primerenques'.
 
La intel·ligència emocional és la capacitat que té una persona d'emprar, entendre, seleccionar i treballar les seues emocions i les de les persones que té al voltant. El coneixement de les emocions és bàsic perquè els xiquets es desenvolupen en la societat. Aquesta conferència tractarà la importància d'inculcar hàbits emocionals des d'edats molt primerenques amb l'objectiu de previndre deterioraments emocionals en el futur.
 
La conferència, que anirà a càrrec de Fanny Palomares Llinares, llicenciada en Psicologia per la Universitat de València, tindrà lloc el dijous 20 d'abril a les 18.00 hores en el saló Don Pedro de la Barbera i la entrada serà lliure.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 d’Abril de 2017