‘Cultura passet a passet’ continua amb un teatre per a xiquets entre 6 mesos i 3 anys

  

Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa presenta, dins el marc d'activitats incloses en la III Edició «Cultura passet a passet» un teatre especialment dissenyat per a la primera infància, xiquets entre 6 mesos i 3 anys. L'obra de teatre, titulada JOP!, tindrà lloc el pròxim diumenge 23 d'abril.

 

En aquesta proposta escènica conflueixen la música en viu amb diversos instruments, accions sonores de veus i timbres estimulants que obren pas a la interpretació d'una narració suggerida. Al final els espectadors gaudeixen de l'espai de l'escena per al joc compartit.

 

JOP tindrà lloc el diumenge 23 d'abril a les 12.00 hores al Teatre Auditori de la Vila Joiosa. Les entrades tindran un cost de 9 euros per a un adult i un bebé i podran adquirir-se en taquilles dimecres i divendres de 17.00 hores a 20.00 hores, dijous de 10.00 hores a 13.00 hores, i una hora abans de l'actuació i en Instanticket.

 

La companyia organitzadora d'aquesta obra, Teatre Tyl Tyl, porta més de 30 anys investigant en les àrees d'expressió artística per a la infància i la joventut. El seu equip, en constant creixement, dissenya i desenvolupa diferents projectes emmarcats en la producció d'art escènic, exhibicions teatrals per a públic escolar i familiar, una escola d'art, així com edicions i publicacions a través de la seva línia editorial.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 d’Abril de 2017