El barri de l’Ermita de la Vila Joiosa celebra les festes de Sant Isidre

  

Imagen que acompaña la notícia

El districte de l'Ermita de la Vila Joiosa es prepara un any més per a celebrar les festes de Sant Isidre. Durant el cap de setmana del 18 i 19 de maig, els veïns i visitants gaudiran de diverses activitats, organitzades per l'Ajuntament i la Comissió de Festes, entre les quals es troba el tradicional romería, dedicada a aquesta festivitat.

 

El programa d'actes donarà començament dissabte que ve 18 de maig amb l'exhibició de ‘Tir i arrossegament’. Des de les 8.00 i fins a les 10.00 hores es pesaran el tir dels animals, amb una exhibició durant tota la jornada.

 

La programació contínua el diumenge 19 a les 9.00 hores amb la despertà, per a celebrar a les 11.00 hores la missa en honor de Sant Isidre Llaurador. Com a colofó final de les festes, a les 12.00 hores començarà la romería pel districte de l'Ermita i el barri de Sant Isidre.

 

L'Ajuntament de la Vila Joiosa i la Comissió de Festes de l’Ermita compten amb la col·laboració i el patrocini de la Comunitat de Regants del municipi, la Confraria de Pescadors i la Penya El Ruc.

 

“La celebració de les festes de Sant Isidre és un moment molt esperat per als veïns d'aquest barri, que any rere any es llancen als carrers del districte viler per a commemorar aquesta festivitat en honor dels llauradors amb la seua tradicional romería”, ha comentat la regidora de Festes, Marta Sellés.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 d’Abril de 2019