La Vila Joiosa projecta ‘Formentera Lady’ en el seu cicle de cinema valencià

La projecció tindrà lloc el dijous a les 19.00 hores a l'Auditori del Centre Social

  

Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Cultura, ha organitzat la projecció de la pel·lícula Formentera Lady dins el seu cicle de cinema valencià. La cita tindrà lloc dijous que ve, 2 de maig, a les 19.00 hores a l'Auditori del Centre Social la Llar del Pensionista.

 

La cinta narra les aventures de Samuel a l'illa de Formentera, lloc en el qual es va establir durant l'època hippy dels anys 70. El protagonista viu sense llum i toca el banjo en una timba de la zona, fins que un dia rep la visita inesperada de la seua filla Anna i del seu net Marc. El detonant sorgeix quan Anna li comunica que ha trobat treball a França i es veu obligada a abandonar l'illa juntament amb el seu fill.

 

Els assistents gaudiran de la projecció d'un llargmetratge dirigit per Pau Durà, que compta amb un distingit repartiment d'actors, entre els quals es troben José Sacristán, Jordi Sánchez, Nora Navas, Ferran Rañé i Sandro Ballesteros. Formentera Lady ha participat en diferents certàmens de cinema, entre els quals ha obtingut el Premi Festival de Màlaga 2018 dins de la secció oficial de llargmetratges a concurs, i la nominació a millor pel·lícula en els Premis Gaudí 2018.

 

La pel·lícula té una durada de 75 minuts i es projectarà en valencià. El cost de l'entrada és de dos euros.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 30 d’Abril de 2019