L'Oficina Tècnica de la Destinació Turística Intel•ligent de la Vila Joiosa es reuneix per a coordinar l'avanç del projecte

  

Imagen que acompaña la notícia

La Regidora de Turisme, Marta Sellés, va presidir dimarts passat la reunió de l'Oficina Tècnica de la Destinació Turística Intel·ligent (DTI) de la Vila Joiosa. Per a adaptar l'estructura orgànica de la DTI als requisits de les dues xarxes a les quals pertany la Vila, tant l'estatal com la valenciana, s'ha posat en marxa aquesta Oficina Tècnica integrada per personal de la Regidoria de Turisme i pels caps de les àrees municipals d'Urbanisme, Medi Ambient, Societat de la Informació i Patrimoni Històric.

 

A més d'aquesta Oficina Tècnica, o Smart Office, que coordina el projecte, l'estructura municipal de la DTI, està també formada per una Comissió Interdepartamental que es reunirà el pròxim 13 de maig, formada per caps i tècnics de tots els departaments municipals implicats d'una o d'altra manera en la gestió turística de la Vila Joiosa.

 

En la reunió de l'Oficina tècnica s'han abordat diferents qüestions detectades en l'autodiagnòstic realitzat per a la Xarxa Valenciana DTI, s'ha informat de les reunions recents de totes dues xarxes a les quals han assistit membres del Comité i s'han valorat algunes propostes de millora de la gestió intel·ligent del turisme en a la Vila. També s'ha plantejat la necessitat de realitzar a curt termini accions informatives de la societat local, en general, i de l'empresariat turístic, en particular, en relació amb el significat i els avantatges de la DTI.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 03 de Maig de 2019