El jurat revela els guanyadors de la VII edició del Concurs de Fotografia Digital #MostraLaVila

Els guanyadors d'aquesta edició són Alfonso Béjar, en la categoria de llocs i paisatges, i Xente Sebastià, en la categoria de productes vilers

  

Imagen que acompaña la notícia

La VII edició del Concurs de Fotografia Digital #MostraLaVila ha finalitzat amb la decisió del jurat, qui, en aquesta ocasió, ha guardonat amb el primer premi a Alfonso Béjar, en la categoria de paisatges o llocs d'interés de la Vila Joiosa, i a Xente Sebastià, en la categoria de productes característics de la idiosincràsia vilera. Així mateix, els segons premis de totes dues categories han recaigut en Xente Sebastià i Pedro Molina, respectivament.

 

La imatge guanyadora de la categoria de paisatges o llocs d'interés del municipi, obra d'Alfonso Béjar, plasma les tradicionals i pintoresques casetes de colors de la Vila sobre el reflex provocat per les aigües del riu Amadòrio, al seu pas per la desembocadura del seu llit a la platja Centre del municipi. En segona posició li segueix una instantània de Xente Sebastià, la contingut de la qual mostra el capvespre sobre les roques i els espigons de la platja Centre, mentre un paisà fotografia un dels fars situat en aquesta zona costanera.

 

Una captura de tres pescadors atracats en el port amb el gènere recentment pescat ha sigut la imatge que s'ha alçat amb el primer premi en la categoria d'imatges que incloguen productes característics de la idiosincràsia vilera. D'aquesta manera, Xente Sebastià ha obtingut el primer premi d'aquesta categoria, amb una imatge que representa aquest tradicional ofici del municipi. D'una altra banda, una fotografia en la qual es plasma un capvespre sobre el port al costat del ball de les gavines sobre les aigües vileres, obra de Pedro Molina, ha obtingut el segon premi d'aquesta categoria.

 

El jurat d'aquesta setena edició ha estat format per la regidora de Foment Econòmic de la Vila Joiosa, Marta Sellés, al costat de dos dels membres de Fotocine La Vila, entre ells Pedro Marcet i Antonio Mingot, a més de la fotògrafa Victoria Lloret i del dissenyador gràfic Jaime Lloret.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 07 de Maig de 2019