La Vila Joiosa rep les fotografies participants en el Concurs Internacional de Fotografia de Bodegó 2019

La mostra estarà disponible fins el 30 de maig en l'Espai d'Art Contemporani la Barbera

  

Imagen que acompaña la notícia

La Vila Joiosa acull les fotografies participants en el Concurs Internacional de Fotografia de Bodegó 2019, un certamen fotogràfic organitzat des de fa quatre anys per l'Agrupació Fotogràfica de La Rioja (AFR) i que en aquest 2019 celebra la seua primera edició internacional. La mostra d'instantànies està disponible en l'Espai d'Art Contemporani la Barbera fins el pròxim 30 de maig.

 

Totes les imatges d'aquesta exposició es caracteritzen per compartir un mateix estil, perquè es basen en la representació de la naturalesa morta o bodegó, una composició que representa objectes inanimats extrets de la vida quotidiana o fets per l'ésser humà, com ara fruites, flors, menjar, utensilis, llibres o joies, entre d’altres. L'objectiu d'aquest concurs és l'actualització i la innovació de la fotografia de bodegó.

 

L'exposició presenta les obres de Natalia Vaello Alamo i altres autors, en horari de visita de dilluns a divendres de 10.00 a 12.00 hores i de 18.30 a 20.00 hores, excepte els divendres de vesprada que romandrà tancada. Aquesta mostra compta amb el suport de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, l'Espai d'Art Contemporani la Barbera i l'Associació Fotocine La Vila.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 07 de Maig de 2019