Lectaurant


  

Activitat

LECTAURANT

Menús lectors per a emportar

 

La Biblioteca Municipal “Cristóbal Zaragoza” continua treballant el foment de la lectura compartint el seu variat fons bibliogràfic a través de l’activitat anomenada Lectaurant.

Tot i que des de fa ja temps es va reprendre el servei de préstec, encara no es pot accedir als diferents espais, i triar i remenar entre els documents que habitualment estan a l'abast de tothom. Per açò des de la Biblioteca, i per a qualsevol persona usuària, vos proposem els menús lectors per a emportar. És ara la millor ocasió per conéixer nous documents i descobrir noves lectures.

Si no sabeu què llegir i voleu deixar-vos aconsellar i/o sorprendre, podeu demanar-nos un menú sorpresa per Whatsapp o Telegram al telèfon 680 557 597. Per altra banda, si ho preferiu, ens podeu explicar quines són les vostres lectures preferides, títols, autories, gènere, etc. i us prepararem menús que siguen del vostre gust: tindreu un menú a la carta. Sense oblidar que també podrem configurar el teu menú combi per a emportar, amb una combinació de plats sorpresa i plats sol·licitats.

Seran recomanacions seleccionades per satisfer els desitjos lectors de les persones participants, tinguen l’edat que tinguen.

Els menús constarien de documents variats (còmics, contes, poesies, llibres de coneixements, revistes, etc.) però també podem cuinar-los centrats en temàtiques concretes, amb els teus ingredients favorits. Tots els menús estaran gestionats i cuinats complint amb les mesures de seguretat i d’higiene.

Si els plats (títols) que trobes en els menús (prestats) ja els havies tastat (llegit) abans o si algun ingredient o plat (alguna lectura o llibre) no t'acaba d’agradar, només cal retornar-lo i demanar un altre menú. De segur descobriràs altres temàtiques, gèneres, autories, títols, que potser mai agafaries en préstec per iniciativa pròpia.

Recordeu fer-nos arribar opinions i propostes de millora dels menús a través de les xarxes socials, on continuarem compartint propostes i altres recomanacions.

 

Carta de Varietats*:

  • Menú “sorpresa”:

  • Menú “a la carta” (amb plats segons sol·licitud)

  • Menú “Combi” (amb plats “sorpresa” i “a la carta”)

 

* Menús lectors adaptats a cada persona usuària o/i lectora segons edat, gustos, ingredients, etc:

  • Infantil (amb opció a dinàmica teatralitzada de préstec)

  • Juvenil

  • Adult

 

Lloc :Biblioteca Municipal "Cristóbal Zaragoza"

Més informació : Por Whatsapp o Telegram al 680 557 597

Arxiu adjunt :Descarregar

Tipus de públic: todos

* Del 16 de Septiembre de 2020 al 30 de Junio de 2021 des de les 10:00 fins les 20:00


Volver