La Biblioteca Municipal Cristóbal Zaragoza amplia el seu horari per al mes de juny

A partir del pròxim dilluns l'horari serà al matí de 08.30 a 14h i de 15 a 20.30h de vesprada, únicament per al préstec i devolucions de llibres

  
 

La Biblioteca Municipal "Cristóbal Zaragoza" ampliarà el seu horari dilluns que ve 8 de juny. El servei de biblioteca s'amplia en horari de matí i vesprada per a donar major cobertura als préstecs i devolucions de la població vilera.

Des de dilluns que ve 8 de juny la Biblioteca Municipal “Cristóbal Zaragoza” obrirà de 08.30 a 14.00 hores i de 15.00 a 20.30 hores de vesprada, de moment, únicament per a realitzar préstecs i devolucions d'exemplars. L'obertura de la Biblioteca Municipal de la Vila avança així el seu horari d'estiu estipulat normalment per al dia 15 de juny, que aplicarà des del començament de la setmana vinent, donades les circumstàncies excepcionals. Durant els mesos de juliol i agost, com és habitual, la Biblioteca Cristóbal Zaragoza obrirà les seues portes tan sols en horari de demà de 08.30 a 14.00 hores.

De moment, segueix sense estar permès el lliure accés ni la lliure circulació de persones usuàries per la biblioteca. Només es podrà accedir a l'edifici d'un en un i guardant la distància de seguretat. Tampoc estaran operatives, fins a un altre avís, la sala de lectura, la sala d'estudi, la sala infantil, l'ús d'equips informàtics d'ús públic, ni la resta d'activitats.

Des dels perfils oficials de la Biblioteca Municipal i de l'Ajuntament de la Vila Joiosa s'informarà puntualment sobre qualsevol canvi o novetat referent a l'activitat bibliotecària.

 

Noticia publicada el 04 de Junio de 2020

Fuente: Fuente propia

Volver