Presentació Regidoria

Hola! Des de la Regidoria de Joventut et donem la benvinguda a esta pàgina web, on podrás trobar tota l'oferta d’oci i formació especialment dissenyada per a tu.

Totes les persones que treballem ací tenim un mateix objectiu: impulsar el desenvolupament dels joves vilers i facilitar tots i cada un dels recursos necessaris per a la teua participació en la societat.

Per a aconseguir tots estos propòsits és necessari que entre nosaltres establim una adequada comunicació, perquè només d’esta manera és possible entendre’s i fer coses junts. Tant en el nostre web com en els perfils del Centre d’Informació Juvenil «Casa de la Joventut» o en les principals xarxes socials, volem fer-te arribar una informació de qualitat, fresca i actualitzada per satisfer les teues inquietuds, i a través de les quals esperem sentir-te —o, millor dit, llegir-te— i crear un espai d’intercanvi d’idees, comentaris i suggeriments, on aprendre i enriquir-nos, sumant i no restant.

Com a regidor de Joventut et convide que navegues per un web especialment creat per a tu i espere que trobes tot allò que busques, amb el desig de poder escoltar també les teues propostes, ja que la teua és la part més important d’esta Regidoria.

Una salutació cordial .

Concejal/a