La Vila Joiosa acull la 2a edició de la ‘Lover Cup Beach Volley’

La competició tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de maig a la platja Centre del municipi

  

La localitat de la Vila Joiosa acollirà els pròxims dies 19, 20 i 21 de maig la 2a edició de la Lover Cup Beach Volley. La Vila Joiosa i la platja Centre han estat elegits per l'organització per albergar aquest esdeveniment esportiu important. El termini d'inscripció ja és obert i es pot fer a través del web www.loverscup.com.

 

La primera edició va tenir lloc l'any passat a la Manga del Mar Menor a Múrcia i va congregar esportistes amateurs amants del vòlei platja. A més del campionat, que disposa de tots els nivells i categories, es realitzaran un altre tipus de tallers i activitats que busquen la convivència entre els participants i, en tot moment, dinamitzar i utilitzar la platja Centre, desestacionalitzant l'oferta amb nous incentius per atraure, en aquest cas, els amants del vòlei platja.

 

Per a José Ramón Uclés, regidor d'Esports: «Estem agraïts a l'organització de l'esdeveniment per haver-nos escollit; considerem que és bo per a la nostra localitat poder albergar aquest tipus de competicions, ja que, d'una banda, fomentem un esport poc arrelat a la nostra societat i, d’altra banda, promocionem tot el que aquesta terra pot oferir als visitants, tant en l’àmbit turístic, com esportiu».

 

Notícia publicada el 09 de Març de 2017