La Vila aprova la rotació de l'estacionament durant l'època estival en la Cala

  

El Ple de l'ajuntament de la Vila Joiosa ha acordat hui la implantació de la zona taronja durant els mesos d'estiu al barri de la Cala amb els vots a favor de l'Equip de Govern, l'abstenció del Partit Popular i Compromís i els vots en contra de Ciutadans. Aquesta mesura, impulsada per la Regidoria de Trànsit i Seguretat, té com a objectiu fomentar la rotació de vehicles i l'accés als comerços i locals de restauració en la zona més turística i a la platja.

 

Aquesta mesura, s'aplicarà del 15 de juny al 15 de setembre i afectarà 153 places d'aparcament en horari de 9.00 fins a les 20.00 hores. Els carrers en què s'habilitarà aquesta zona seran Mariners, Mitgjorn, Marinada, Llebeig, Rosa dels Vents i Tramuntanta. En aquesta última no s'inclouran els dimarts i dissabtes per la instal·lació del Mercat ambulant.

 

El Ple ha aprovat també la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Generalitat per al foment de la rehabilitació edificatòria, regeneració i renovació urbana. Per a això, s'habilitarà una oficina d'informació ciutadana integrada dins de la xarxa OIR (Oficines d'Informació de Rehabilitació). El consistori passarà a formar part, en virtut d'aquest conveni, de la Mesa de Rehabilitació, que està constituïda per municipis, associacions professionals i col·lectius que formen part de l'activitat edificatòria.

 

«Aquest acord permetrà al consistori treballar de manera conjunta amb la Generalitat en una matèria tan important com és la rehabilitació d'edificis, per la qual s'ha fet una important aposta per part de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori; a la Vila hi ha molts edificis antics que gràcies a ajudes i subvencions podran ser rehabilitats per millorar la qualitat de vida dels seus habitants» ha declarat Jaume Ramis, regidor d'Urbanisme.

Notícia publicada el 20 d’Abril de 2017