La Vila celebra aquest cap de setmana el 'Primer concurs gastronòmic de tallarins amb melva fresca'

  

La Vila Joiosa celebrarà aquest cap de setmana un nou esdeveniment gastronòmic dins l'agenda anual, es tracta del «Primer concurs gastronòmic de tallarins amb melva fresca», que organitza la Regidoria de Comerç i Turisme juntament amb l'Associació la Vila Vella.

 

El concurs se celebrarà el dissabte 20 de maig, a partir de les 12.30 hores, al parc de l'Arsenal, al costat del riu. Tota persona que ho desitge podrà participar-hi elaborant un dels plats tradicionals de la localitat com són les tallarins amb melva fresca.

 

La jornada s'ha organitzat com un gran esdeveniment lúdic en què hi haurà tapes, barra popular, ambient musical i Tardeo amb l'objectiu de potenciar la gastronomia local i convertir l'esdeveniment en una festa de convivència per als veïns i visitants de la Vila .

 

«Seguim apostant per la nostra cuina, per posar en valor les nostres receptes més tradicionals i per dinamitzar la nostra ciutat amb esdeveniments enfocats tant als nostres ciutadans com als visitants. Aquesta primera edició del concurs de tallarins amb melva estem convençuts que serà un èxit, tant de participants com de gent que vulga compartir un dia divertit amb els veïns del nucli antic, que han organitzat una jornada completa» ha comentat Marta Sellés, regidora de Comerç i Turisme.

Notícia publicada el 18 de Maig de 2017