Benestar Social duplica la partida destinada a subvencionar entitats i associacions locals d'àmbit social

S'unifica en una única convocatòria les subvencions de dos exercicis i es posa fi a la demora d'un any que arrossegava el consistori en la concessió d'aquestes ajudes

  

La Junta de Govern de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha donat llum verda a la convocatòria de subvencions destinades a entitats i associacions locals sense ànim de lucre que desenvolupen la seva activitat dins l'àmbit social del municipi. Concretament, van dirigides a subvencionar programes d'activitats socials que cobreixin els objectius de la Regidoria de Benestar Social.

 

Per a aquesta convocatòria s'ha consignat un pressupost de 41.000 €, just el doble que en anteriors convocatòries. Segons ha explicat el regidor de Benestar Social, José Ramón Uclés, «l'Ajuntament concedia aquestes ajutdes amb un any de retard i aquest Equip de Govern es va comprometre a posar-se al dia amb els col·lectius socials del municipi. En el fet de duplicar la partida consignada a aquestes subvencions, assumim en una única convocatòria, la del 2017, les ajudes corresponents a dos exercicis. D'aquesta manera, el consistori elimina d'una vegada per totes aquest retard i nosaltres complim amb el nostre compromís cap a aquestes associacions».

 

El termini per presentar-se a la convocatòria s'obrirà en breu, un cop es publique al BOP (Butlletí Oficial de la Província d'Alacant). Poden optar a aquestes ajudes entitats públiques i privades que complisquen els requisits. De fet, per la seua concessió, es valoraran criteris com l'impacte social i la projecció pública de l'activitat, la continuïtat de la programació de l'entitat sol·licitant, la complementarietat del projecte amb activitats i programes municipals, el caràcter innovador de les iniciatives i la col·laboració amb el Departament de Benestar Social.

 

«Seguim treballant pels nostres ciutadans i complint amb els nostres objectius i compromisos amb ells; els col·lectius socials fan una tasca encomiable i era necessari aquest canvi i la posada al dia en el pagament perquè puguen continuar amb el seu excel·lent treball» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

Notícia publicada el 13 de Juliol de 2017