Comença la II edició de 'Cultura a la fresca' amb un programa ple d'activitats per a les nits d'estiu

Danses, cinema, música i teatre a les nits del mes d'agost i principis de setembre

  

La Regidoria de Cultura i les associacions culturals de la Vila Joiosa presenten la II edició de la programació d'activitats per a les nits d'estiu, «Cultura a la fresca». L'objectiu principal d'aquestes activitats, programades de forma col·laborativa amb diferents col·lectius de la localitat, és fomentar la seua visibilitat i impulsar una oferta d'oci i cultura diferent per a les nits de l'estiu.

 

Encara que el primer acte d'aquesta II edició es va realitzar l'últim dia de juny, el gruix del programa comença a desenvolupar-se ara, en ple mes d'agost, i es prolongarà fins als primers dies de setembre.

 

Concretament, comença demà, dissabte 5 d'agost al passeig Doctor Esquerdo amb FotoCine La Vila, a les 20 hores. El divendres 11 d'agost serà la Colla de dolçainers i tabaleters Els Valerios, l'encarregada d'amenitzar la vetllada al parc Censal a partir de les 21 hores.

 

El 12 d'agost, dissabte, l'Ateneu Musical oferirà una actuació a l'Auditori de la Barbera. El 18 d'agost, a les 21 hores, l'Agrupació Musical Mediterráneo oferirà una actuació en directe al Jardí Botànic.

 

Les actuacions continuen en el mes de setembre. El dia 1, a les 22 hores, els integrants d’Arteatro seran els protagonistes de la funció que tindrà lloc a l'Auditori de la Barbera i on es podrà dipositar un donatiu de 3 €. Finalment, el dia 8 de setembre, es tanca aquest cicle amb el Grup de Danses Almadrava que actuarà a les 19.30 hores a l'Auditori de la Barbera.

 

La regidora de Cultura, M. Ángeles Gualde, ha comentat, «l'any passat vam celebrar la primera edició de “Cultura a la fresca” i la iniciativa va tenir molt bona acollida. Així que esperem que aquest any encara hi haja més públic en els actes, ja que en el programa s'han inclòs actuacions de tot tipus i per a tots els gustos. Per això, anime tots els vilers i visitants a gaudir d'aquestes nits màgiques d'estiu i que, així, coneguen més a prop les associacions culturals de la nostra localitat».

 

Per a més informació, es podrà consultar al Facebook de Turisme la Vila Joiosa, on s'aniran publicant periòdicament més novetats.

Notícia publicada el 04 d’Agost de 2017