L'Ajuntament trau a licitació l'assistència tècnica per a la construcció del CEIP Álvaro Esquerdo

El valor del contracte ascendeix a 304.803,5 euros, més l’IVA

  

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha signat hui el decret per a la licitació del Servei d'assistència tècnica per a la construcció de l'edifici docent del CEIP Álvaro Esquerdo dins el Programa Edificant. El valor del contracte és de 304.803,5 euros, més l’IVA.

 

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport va aprovar el mes de maig passat la delegació de competències al consistori per a la construcció del col·legi i, després de la realització dels tràmits pertinents i de redactar el Plec de condicions, l'Ajuntament ja pot realitzar el primer dels passos per a la construcció del col·legi sota les seues competències, contractar l'empresa que realitzarà el projecte i l'assistència tècnica integral per a les obres.

 

La contractació estarà subjecta a regulació harmonitzada (SARA) i les empreses interessades hauran de presentar la documentació a través de la plataforma digital en un termini de 30 dies des de la seua publicació. La durada del contracte serà d'un màxim de sis mesos, no obstant això, el Plec de condicions destaca que si el compromís de lliurament és de dos mesos s'obtindrà la màxima puntuació d’aquest apartat (termini de presentació de la documentació tècnica prèvia a l'execució de l'obra) amb l'objectiu d'escurçar terminis.

 

Segons marca el Plec de condicions, el servei que es necessita per a l'execució de l'edifici docent del CEIP és l'estudi geotècnic, l'elaboració del projecte bàsic i d'execució; projecte d'execució d'actuacions de connexió exterior; projecte d'instal·lacions; direcció d'obra; direcció i legalització de les instal·lacions, direcció de l'execució del material; redacció de l'estudi de seguretat i salut; coordinació d seguretat i salut; programació del control de qualitat; seguiment del control de sanitat; tràmit ambiental i pla d'autoprotecció. 

 

«Hui és un dia important per a l'educació en la Vila: la licitació de l'assistència tècnica és el primer pas per a construir el col·legi i, una vegada s'hagen realitzat els estudis i projectes necessaris, es licitarà l'obra. Si els tràmits es compleixen en 2019 podrem començar a construir l'Esquerdo, una gran notícia per a la nostra localitat. No obstant això, encara queda molt treball per fer i seguim en tràmits amb la Conselleria perquè el Gasparot també siga una realitat i s'avance amb la resta de centres inclosos en el Pla Edificant» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

Notícia publicada el 13 de Setembre de 2018