Avís de tancament d'instal•lacions municipals i suspensió d'activitat docent per meteorologia adversa

  

A causa de la situació d'emergència per pluges nivell roig (risc extrem) a la província d'Alacant i seguint els consells de l'Agència Estatal de Meteorologia per a situacions d'emergència per fenòmens meteorològics adversos, l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha decidit el tancament de manera immediata de totes les instal·lacions esportives municipals i la suspensió de totes les activitats a l'aire lliure, a més de suspendre durant la jornada del dijous 12 de setembre de 2019 tota l'activitat docent en tots els nivells (Infantil, Primària, Secundària i de Formació Professional) dels centre públics de la localitat, i el Mercat ambulant del dijous com a mesura de prevenció. Es recomana a la població extremar la precaució.

 

Aquestes mesures entraran en vigor a les 6 hores del dijous 12 de setembre, es mantindran fins a la mateixa hora del matí del divendres i podran prorrogar-se en funció del manteniment de la situació d'alerta meteorològica.

 

Des del consistori se sol·licita a la ciutadania estar atents als mitjans de comunicació habituals (ràdio, televisió, xarxes socials…) davant nous avisos.

 

Es recorda que davant una situació d'emergència cal telefonar al 112, telèfon d'emergències de la Comunitat Valenciana, servei públic instituït per la Generalitat.

 

Notícia publicada el 11 de Setembre de 2019