Obert el termini per a inscriure's en el ‘Jardí dels nous vilers’

Medi Ambient realitzarà la plantació d'arbres pels nadons nascuts en 2018 el pròxim 7 d'abril

  

 

La Regidoria de Medi Ambient de la Vila Joiosa ha obert un any més el termini per a inscriure's en la plantació anual del ‘Jardí dels Nous Vilers’, iniciativa que celebra la seua tercera edició. Els pares dels nadons nascuts durant 2018 podran sol·licitar que el seu fill/a tinga un pi que porte el seu nom en aquest jardí, formant part d'un espai tan especial que ret homenatge a aquests nous veïns de la Vila.

 

Els pares poden sol·licitar ja la inscripció dels seus fills nascuts en 2018, dirigint-se a la Regidoria de Medi Ambient, al carrer Cristóbal Galiana, 2. També poden fer-ho en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament, al carrer Major, 14. Les famílies que inscriguen els seus fills/es en aquesta iniciativa rebran una placa commemorativa.

 

La plantació es durà a terme el diumenge 7 d'abril, a les 11.00 hores en el ‘Jardí dels Nous Vilers’, situat en la Malladeta, al costat del parc de Puntes del Moro.

 

El regidor de Medi Ambient, Pedro Alemany, ha explicat que “continuem amb aquesta bonica iniciativa que ha celebrat ja dues edicions amb èxit. Una acció que ret homenatge els nostres nous vilers, contribueix la reforestació i a inculcar valors mediambientals”.

 

Notícia publicada el 08 de Febrer de 2019