fotografía respresentativa sobre este artículo

La pàgina web del nostre Ajuntament té com a finalitat destacada apropar l’Administració als ciutadans, així com ser un mitjà senzill per a qualsevol petició o suggeriment que vulguen fer-nos.

Ens trobem en una era on les noves tecnologies i les noves formes de comunicació són un itinerari ineludible d’intercanvi entre l’Administració i la població, i eixe fenomen no sols creix dia a dia, sinó que, contrariament va adquirint major transcendència a mesura que va passant el temps. Eixes possibilitats tecnològiques ens permeten que, a més de la comunicació, mitjançant la xarxa els ciutadans puguen fer gestions sense necessitat de desplaçaments ni personar-se en les nostres oficines.

Per tant, esta pàgina pretén ser una atalaia per a vostés, els que vulguen descobrir-la, des de la qual podran conéixer immediatament la informació municipal i obrir una opció a comunicar-se amb nosaltres d’una manera eficaç i ràpida.

D’un altra banda, també tindrà la seua funció com a mètode de promoció d’una ciutat oberta a tots, acollidora, banyada pel Mediterrani i amb els olors de l’horta. Estem en un lloc privilegiat, on un clima sempre suau (amb més de 300 dies de sol a l’any) ens permet ofertar-nos com un lloc de somnis on reposar i gaudir de la nostra històrica cultura, la nostra reconeguda gastronomia, les nostres festes patronals de Moros i Cristians (d’Interès Turístic Internacional) i el nostre turisme, amb magnífiques platges i cales en les quals relaxar-se i divertir-se.

Quedem a la vostra disposició, doncs tenim molt clar que el nostre primer objectiu és que tots, vilers i els que ens visiten, senten esta ciutat com a pròpia.

Marcos Enrique Zaragoza Mayor