L’Ajuntament de la Vila Joiosa, titular del domini www.villajoyosa.com i en compliment del que disposa la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE) i de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016 (GDPR), i la Llei orgànica de protecció de dades a Espanya i de les seues normes de desenvolupament, a continuació, es reflecteixen les dades següents:

DADES IDENTIFICATIVES

Nom: Ajuntament de la Vila Joiosa CIF: P0313900C

Adreça: carrer Major, 14. CP 03570 La Vila Joiosa, Alacant

Telèfon: 966 851 001

a/e: alcaldia@villajoyosa.com

AVÍS SOBRE PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Els continguts de tota índole inclosos en el lloc web accessible a través de la URL www.villajoyosa.com que inclou, a títol merament enunciatiu, les imatges, els il·lustracions, les fotografies, els textos, les marques, els logotips o els dissenys són propietat de l’AJUNTAMENT DE LA VILA JOIOSA i/o d’altres col·laboradors legítims que hi han concedit els drets d’ús corresponents. La propietat industrial i intel·lectual sobre tots els continguts esmentats la protegeix degudament la legislació espanyola. 

Qualsevol ús total o parcial dels continguts del lloc web que consisteix en la reproducció, distribució, comunicació pública en qualsevol modalitat i per qualsevol mitjà està estrictament prohibida, excepte autorització expressa i per escrit de l’AJUNTAMENT DE LA VILA JOIOSA.

ENLLAÇOS

En el cas que en www.villajoyosa.com es disposaren enllaços o hipervincles cap a altres llocs web d’internet, l’AJUNTAMENT DE LA VILA JOIOSA no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas l’AJUNTAMENT DE LA VILA JOIOSA assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web alié, ni garantirà la disponibilitat tècnica, la qualitat, la fiabilitat, l’exactitud, l’amplitud, la veracitat, la validesa i la constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests enllaços o altres llocs web d’internet

De la mateixa manera, la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap mena d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

MODIFICACIÓ D’AQUESTES CONDICIONS I DURADA

L’AJUNTAMENT DE LA VILA JOIOSA podrà modificar en qualsevol moment les condicions ací determinades, les quals seran degudament publicades com ací apareixen.

La vigència de les esmentades condicions dependrà en funció de la seua exposició i estaran vigents i degudament publicades fins que siguen modificades per unes altres.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre l’AJUNTAMENT DE LA VILA JOIOSA i la PERSONA USUÀRIA es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als jutjats i tribunals de la ciutat d’Alacant.