29 de Febrer de 2024

Cristóbal Zaragoza protagonitza dues de les activitats del 50è aniversari de la biblioteca municipal de la Vila Joiosa ¡Nova!

Demà s'oferirà una xerrada sobre la figura de Cristòbal Zaragoza a l'àmbit literari i dilluns es celebrarà el Dia del Batí a la biblioteca municipal per commemorar el seu 101 aniversari.

Categoria: BPM Cristóbal Zaragoza, Cultura, Educació.

29 de Febrer de 2024

24 conserges prenen possessió del seu càrrec com a funcionaris de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ¡Nova!

L'Ajuntament de la Vila Joiosa incorpora 24 llocs fixos de conserge a la seva plantilla, que començaran la seva funció demà 1 de març.

Categoria: Personal.

29 de Febrer de 2024

Sor Amparo, l'última mare superiora a l'Hospital Asilo Santa Marta, és la pregonera de la Setmana Santa de la Vila Joiosa del 2024 ¡Nova!

El pregó de la Setmana Santa 2024 serà anunciat per Sor Amparo el proper dissabte 9 de març a l'Església Crist Ressuscitat.

Categoria: Festes.

28 de Febrer de 2024

Empleats municipals participen al curs de formació en atenció i acompanyament a dones víctimes de violència de gènere

El curs s'adreça a agents de la Policia Local, personal de Serveis Socials, Educació i altres departaments municipals que poden atendre víctimes de violència masclista.

Categoria: Personal, Serveis Socials i Igualtat.

27 de Febrer de 2024

S'amplia el servei de transport urbà local amb l'augment del nombre de parades i la freqüència dels viatges dels autobusos

A partir d'este divendres, la línia 21 dels autobusos urbans comptarà amb parades a la urbanització Solgarden ia l'Hospital Asilo Santa Marta i la línia 23 amplia la freqüència de parades a una hora.

Categoria: Mobilitat Urbana.

27 de Febrer de 2024

El ciclista viler Felipe Orts presenta la temporada de mountain bike i gravel a la platja centre de la Vila Joiosa

Els assistents a l'acte de presentació, que tindrà lloc este divendres, podran gaudir de l'exposició de les bicicletes de la trajectòria del ciclista de l'equip La Vila Joiosa–Neteo, que, a més, signarà autògrafs.

Categoria: Esports.

26 de Febrer de 2024

La Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa participa a la manifestació dels agricultors a Madrid

Les confraries de pescadors de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Andalusia s'han unit al sector agrícola per reivindicar a Madrid les retallades injustes per part de la Unió Europea.

Categoria: Pesca.

26 de Febrer de 2024

L'equip mòbil per renovar el DNI estarà els dies 6 i 8 de març a la seu de la Policia Local de la Vila Joiosa

Les persones interessades a renovar el seu DNI poden sol·licitar la cita a la seu de la Policia Local oa través del telèfon 96 589 00 50 de 9 a 14 hores.

Categoria: Policia Local, Atenció Ciutadana.

26 de Febrer de 2024

Alumnat de l'IES Marcos Zaragoza presenta quatre aplicacions digitals per desenvolupar el projecte Transita sobre la mobilitat accessible a la Vila Joiosa

El projecte Transita és una iniciativa de l'Associació de Minusvàlids de la Vila Joiosa, ASMIVI, que pretén traçar recorreguts accessibles per garantir la mobilitat de les persones amb discapacitat física a la Vila Joiosa.

Categoria: Educació, Ciutat Intel·ligent, Serveis Socials i Igualtat.

23 de Febrer de 2024

La Vila Joiosa guarda un minut de silenci davant el terrible incendi al barri valencià de Campanar.

Des de l'Ajuntament de la Vila Joiosa traslladem les nostres condolències als afectats.

Categoria: Òrgans de Govern.