25 de Juliol de 2024

Més de 500 músics participen a l'Entrada de Bandes amb què s'inicien les festes de Moros i Cristians de la Vila Joiosa ¡Nova!

Per primera vegada, una dona, la vilera María Asensi, ha dirigit l'Himne Regional que han interpretat totes les bandes de música juntes després d'arribar a la finca de la Barbera.

Categoria: Festes.

23 de Juliol de 2024

Les festes de Moros i Cristians de la Vila Joiosa disposaran d'un punt violeta per atendre i prevenir possibles agressions sexuals

El punt violeta estarà instal·lat les nits del 24 i 27 de juliol, on també es repartiran tapagots per evitar les possibles agressions sexuals per submissió química.

Categoria: Festes, Igualtat, Policia Local.

23 de Juliol de 2024

Al voltant de 400 xiquets i xiquetes participen a les Escoles d’Estiu municipals

75 famílies han rebut una ajuda per sufragar la matrícula i 15 xiquets i xiquetes amb necessitats adaptatives que participen a l'Escola d’Estiu que s'imparteix al Mare Nostrum, convertint-se en un campus inclusiu.

Categoria: Educació, Esports, Serveis Socials i Igualtat.

23 de Juliol de 2024

Es tallen carrers al trànsit, es modifica la circulació d'alguns vials i es canvia d'ubicació la parada de taxis durant les festes de Moros i Cristians

Les tres noves zones d'aparcament habilitat a Barberes Sud, Poble Nou i centre urbà compensaran la manca d'aparcament als carrers del centre urbà, a causa de la instal·lació de carpes i la celebració dels actes festers.

Categoria: Festes, Mobilitat Urbana, Policia Local, Turisme.

23 de Juliol de 2024

L'Ajuntament de la Vila Joiosa signa un conveni amb la UNED perquè el seu alumnat realitze pràctiques acadèmiques a les institucions públiques municipals

L'alumnat universitari que cursa graus o màsters podrà realitzar pràctiques a l'Ajuntament de la Vila Joiosa, l'Hospital Asilo Santa Marta i al centre ocupacional i residència Les Talaies.

Categoria: Educació.

22 de Juliol de 2024

Espectacles de dansa i circ formen part de la 18a edició d'Art i carrer amb què arrencarà la programació cultural d'agost a la Vila Joiosa

La regidoria de Cultura ofereix cinc espectacles gratuïts per a tots els públics a diversos llocs a l'aire lliure de l'1 al 5 d'agost.

Categoria: Cultura.

20 de Juliol de 2024

Tot a punt per celebrar la setmana gran de les festes de Moros i Cristians a la Vila Joiosa

Àpunt emetrà la desfilada mora divendres a les 17.45 hores i la desfilada cristiana a les 21.45 hores en directe ia la nit del Desembarcament es projectarà un espectacle de vídeo mapping sobre la muralla de la Costera de la Mar que explicarà al públic els fets històrics que es recreen aquella matinada.

Categoria: Festes.

19 de Juliol de 2024

La Vila Joiosa disposa de 3 zones d'aparcaments dissuasius durant tot l'any

Les noves àrees d'aparcament ofereixen una capacitat per a uns 1.000 vehicles i s'ubiquen al carrer Cervantes, al carrer Diputada Ángela Llinares i al Camí Vell de València.

Categoria: Mobilitat Urbana.

19 de Juliol de 2024

L'Ajuntament de la Vila Joiosa reparteix contenidors de recollida selectiva a les companyies festeres per facilitar el reciclatge dels residus generats a les casernes durant les festes de Moros i Cristians

La regidoria d'Escena Urbana ha repartit contenidors grocs per al reciclatge d'envasos lleugers, contenidors blaus per al reciclatge de cartró i un bidó per dipositar l'oli usat a les cuines dels quarters.

Categoria: Escena Urbana, Festes, Medi Ambient.

18 de Juliol de 2024

L'Ajuntament de la Vila Joiosa convoca la 38a edició del Premi de Narrativa a Valencià Felipe Ramis

El termini d'inscripció per participar al certamen literari és obert des d'avui fins al dia 10 de setembre.

Categoria: Cultura.