04 de Març de 2024

Una sobrecàrrega en un endoll del saló ha causat el foc a l'interior de la vivenda a La Cala de la Vila Joiosa ¡Nova!

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha visitat l'edifici afectat i els seus veïns i ha anunciat que la família reallotjada a un hotel disposa d'un habitatge social de la Generalitat a la Cala.

Categoria: Policia Local, Protecció Civil.

04 de Març de 2024

La Vila Joiosa decreta tres dies de dol per la mort de tres persones a l'incendi del seu habitatge a La Cala ¡Nova!

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, visitarà el lloc dels fets hui a les 12.30 hores, juntament amb el president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez, i l'alcalde Marcos Zaragoza.

Categoria: Policia Local.

02 de Març de 2024

Centenars d'aficionats acompanyen el ciclista viler Felipe Orts a la presentació de la temporada de mountain bike i gravel a la platja centre de la Vila Joiosa

L'Acalde Marcos Zaragoza ha assistit a l'acte de presentació, en què també estaven exposades les bicicletes de la trajectòria de l'esportista viler.

Categoria: Esports.

01 de Març de 2024

Comença la 24 edició de la Mostra de Cuina Marinera amb la xef Susi Díaz com a padrina de La Villa Gastronómica

La cuinera amb una estrella Michelín Susi Díaz ha intervingut a l'acte de presentació en què els 10 restaurants participants han mostrat els seus plats amb gamba blanca, el producte estrella d'aquesta edició.

Categoria: Comerç, Turisme.

01 de Març de 2024

Comença la campanya “Fes que es veja” que reivindica els drets de les dones amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona

Els ciutadans poden recollir el seu cartell, que conté un missatge reivindicatiu, per penjar-lo a façanes o aparadors, des d'avui fins al dia 15 de març.

Categoria: Serveis Socials i Igualtat.

01 de Març de 2024

L'expert en arqueogastronomia Manuel León imparteix tallers sobre les tècniques de la cuina romana i sobre l'elaboració de vins romans

León ha mostrat als professionals de l'hostaleria un receptari romà i com aplicar el gàrum als seus plats, així com ha ofert un tast de vins romans al públic.

Categoria: Patrimoni Històric, Comerç.

29 de Febrer de 2024

Cristóbal Zaragoza protagonitza dues de les activitats del 50è aniversari de la biblioteca municipal de la Vila Joiosa

Demà s'oferirà una xerrada sobre la figura de Cristòbal Zaragoza a l'àmbit literari i dilluns es celebrarà el Dia del Batí a la biblioteca municipal per commemorar el seu 101 aniversari.

Categoria: BPM Cristóbal Zaragoza, Cultura, Educació.

29 de Febrer de 2024

24 conserges prenen possessió del seu càrrec com a funcionaris de l'Ajuntament de la Vila Joiosa

L'Ajuntament de la Vila Joiosa incorpora 24 llocs fixos de conserge a la seva plantilla, que començaran la seva funció demà 1 de març.

Categoria: Personal.

29 de Febrer de 2024

Sor Amparo, l'última mare superiora a l'Hospital Asilo Santa Marta, és la pregonera de la Setmana Santa de la Vila Joiosa del 2024

El pregó de la Setmana Santa 2024 serà anunciat per Sor Amparo el proper dissabte 9 de març a l'Església Crist Ressuscitat.

Categoria: Festes.

28 de Febrer de 2024

Empleats municipals participen al curs de formació en atenció i acompanyament a dones víctimes de violència de gènere

El curs s'adreça a agents de la Policia Local, personal de Serveis Socials, Educació i altres departaments municipals que poden atendre víctimes de violència masclista.

Categoria: Personal, Serveis Socials i Igualtat.