Més de 1000 aficionats omplin el camp de rugbi El Pantà a la primera jornada del campionat La Vila International Rugby Cup

La selecció espanyola s'ha classificat per a la final després de derrotar aquest dissabte el Canadà i s'enfrontarà als Estats Units, equip que va vèncer ahir la selecció del Brasil.

Imagen que acompaña la notícia
Més de 1000 aficionats van omplir les grades del camp municipal El Pantà ahir a la primera jornada del campionat internacional La Vila International Rugby Cup. A més dels partits que van enfrontar els Estats Units i el Brasil i a Espanya contra el Canadà, el públic va gaudir a la fan zone, una àrea d'oci al costat de l'estadi on es va generar un bon ambient amb música, menjar i llocs de marxandatge.

La selecció espanyola de rugbi s'ha classificat per a la final després de guanyar el Canadà per 42-20 i jugarà la final de la Vila International Rugby Cup dissabte que ve davant dels Estats Units, després que la selecció nord-americana vencés l'equip del Brasil per 48- 3.

El proper dissabte, 18 de novembre, a les 16 hores, Brasil i Canadà es disputaran el 3r i 4t lloc ia les 20 hores Espanya i els Estats Units s'enfrontaran al partit de la final del campionat a l'estadi municipal El Pantà.

La competició va tenir gran difusió mediàtica a nivell internacional, a més de ser retransmesa per Teledeporte a Espanya, per Rugby Express i pels canals esportius dels països les seleccions dels quals participen.