La desfilada i la festa infantil de Carnestoltes es concentren al centre urbà a causa de l'estat meteorològic d'hui

Les festes infantils previstes als barris de l'Ermita i de la Cala es traslladen al parc de la Barbera a causa de la previsió de possibles ràfegues de vent que podrien afectar les atraccions inflables.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de la Vila Joiosa informa que les activitats previstes per celebrar el Carnestoltes infantil esta vesprada es concentren al centre urbà. D'esta manera, a les 17 hores partirà la desfilada infantil pel carrer Colón, en què participarà l'alumnat dels col·legis i dels centres d'educació infantil del municipi. Aquest recorregut arribarà al parc de la Barbera on s'organitzarà una festa infantil. Fins a les 20 hores, els més menuts gaudiran d´activitats d´animació, balls i tallers al parc de la Barbera.
 
Les festes infantils previstes als barris de l'Ermita i la Cala es traslladen al parc de la Barbera, ja que no és aconsellable instal·lar atraccions inflables per la previsió de possibles ràfegues de vent esta vesprada.
 
La regidora d´Educació, Marisa Mingot, s´ha posat en contacte amb la direcció de cada centre educatiu per acordar i comunicar la reorganització de les activitats previstes. Aquest matí, alguns centres educatius han decidit suspendre les activitats de Carnestoltes previstes i d'altres les han mantingut, segons el criteri de cada direcció del centre.
 
La festa popular de Carnestoltes prevista per demà dissabte es manté i començarà a les 20.30 hores amb una desfilada que recorrerà el carrer Colón, des de la intersecció amb el carrer Pizarro i arribarà fins a la finca la Barbera, on gaudireu d'una divertida festa amb banda de música, discjòqueis i servei de barres fins a les 3.30 hores de la matinada.
En el transcurs de la festa a la Barbera, es lliuraran els premis a les millors disfresses participants a la desfilada, segons la decisió del jurat que presenciarà la desfilada des del carrer Colón.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 09 de Febrer de 2024