El ciclista viler Felipe Orts presenta la temporada de mountain bike i gravel a la platja centre de la Vila Joiosa

Els assistents a l'acte de presentació, que tindrà lloc este divendres, podran gaudir de l'exposició de les bicicletes de la trajectòria del ciclista de l'equip La Vila Joiosa–Neteo, que, a més, signarà autògrafs.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
El ciclista viler Felipe Orts protagonitzarà una trobada amb els seus aficionats i veïns aquest divendres a la platja centre de la Vila Joiosa. L'equip La Vila Joiosa-Neteo organitzarà la presentació oficial de la temporada de mountain bike i gravel, a més de fer balanç de l'èxit de temporada de ciclocròs, en què Felipe Orts s'ha proclamat Campió d'Espanya per sisena edició consecutiva, s'ha imposat al rànquing RFEC, ha aconseguit el seu millor resultat al Campionat del Món i conclou la campanya entre dins del top-10 a la classificació UCI.
 
Felipe Orts presentarà el calendari de les modalitats de mountain bike i gravel, entre les competicions del qual destaca el Superprestigi i la Copa d'Espanya XCO a mountain bike.
 
L'acte de presentació arrencarà a les 17 hores al passeig de la platja centre de la Vila Joiosa i comptarà amb l'exposició de les bicicletes de Felipe Orts, així com de la seva caravana i carpa amb què participa a cada competició esportiva. Durant l'esdeveniment, el ciclista viler signarà autògrafs als aficionats i oferirà una xocolatada als assistents.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 27 de Febrer de 2024