S'amplia el servei de transport urbà local amb l'augment del nombre de parades i la freqüència dels viatges dels autobusos

A partir d'este divendres, la línia 21 dels autobusos urbans comptarà amb parades a la urbanització Solgarden ia l'Hospital Asilo Santa Marta i la línia 23 amplia la freqüència de parades a una hora.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
Aquest divendres, 1 de març, el servei de transport urbà de la Vila Joiosa amplia el recorregut, de manera que, per una banda, augmenta el nombre de parades i, per altra banda, el de la freqüència de viatges.
 
La línia 21, que cobreix el trajecte des del poliesportiu Maisa Lloret fins al centre social Llar del Pensionista, amplia el recorregut amb l'augment del nombre de parades i inclou una parada al residencial Solgarden, situada a la partida Damunt l'Horta, i recorrerà la platja cap a les Puntes del Moro, de manera que també disposarà d'una parada al carrer d'Alacant, a tocar de l'Hospital Asilo Santa Marta.
La línia 23, que recorre la localitat des de la partida Tellerola fins a la zona del Montíboli, augmenta la freqüència dels serveis a 1 hora, de manera que el temps despera entre els serveis es redueix 30 minuts.
 
El regidor de Mobilitat Urbana, Jaime Santamaría, explica que “l'objectiu d'aquestes modificacions a les línies urbanes és millorar el servei al ciutadà i garantir la mobilitat i l'accessibilitat dels veïns dins del municipi. Hem de fomentar l'ús del transport públic no només per facilitar els trasllats dels ciutadans, sinó també per contribuir a la reducció de l'ús de vehicles privats a la localitat”.
 
Per part seua, la línia 22, que ofereix el servei de transport els diumenges i festius al cementiri municipal, es manté amb l'horari actual.
 
Esta ampliació del servei d'autobusos urbans es suma a l'augment de serveis de transport públic a la comarca, que permet connectar la Vila Joiosa amb la resta de municipis i amb l'Hospital Comarcal Marina Baixa. Entre aquests trajectes, destaca la línia 54, que connecta el centre urbà amb la Cala i el centre de Benidorm, i la línia dels quals ofereix freqüències de servei cada 30 minuts fins a l'estació intermodal de Benidorm.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 27 de Febrer de 2024