Cristóbal Zaragoza protagonitza dues de les activitats del 50è aniversari de la biblioteca municipal de la Vila Joiosa

Demà s'oferirà una xerrada sobre la figura de Cristòbal Zaragoza a l'àmbit literari i dilluns es celebrarà el Dia del Batí a la biblioteca municipal per commemorar el seu 101 aniversari.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
El novel·lista viler Cristóbal Zaragoza protagonitza dues de les activitats que la Biblioteca municipal, que porta el seu nom, ha programat per celebrar aquest any el 50è aniversari. Demà, el viler Vicente Márquez oferirà la xerrada “Semblança d'un inconformista. Centenari de Cristóbal Zaragoza (1923-1999)” que versarà sobre la figura de Zaragoza des de l'àmbit literari. La conferència tindrà lloc a les 19.30 hores a la sala Kilòmetre llançat de la biblioteca.
 
Dilluns, amb motiu del 101è aniversari del naixement de l'il·lustre Premi Planeta, s'organitzarà “En tratge de faena”, una jornada festiva, catalogada com el dia del batí, en què s'obsequiarà amb una bossa commemorativa de l'aniversari tots els usuaris que acudeixquen a la biblioteca vestint un batí, la peça de roba que va popularitzar el literat per treballar diàriament.
 
Per celebrar el 50è aniversari de la Biblioteca municipal Cristóbal Zaragoza, la regidoria d'Educació ha programat més de 20 activitats al llarg del 2024. La Biblioteca municipal porta el nom de Cristóbal Zaragoza com a homenatge a la trajectòria literària d'aquest viler que va publicar més de 30 novel·les i va obtenir el Premi Planeta per "I Déu a l'última platja", el 1981, de l'obra del qual es van vendre més d'un milió d'exemplars. El 2003, l'Ajuntament de la Vila Joiosa va crear el Premi Internacional de Novel·la Cristóbal Zaragoza.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 29 de Febrer de 2024