Els veïns de la Vila Joiosa disposen d'un ecoparc mòbil gratuït tots els dimecres de l'any per dipositar-hi els residus i estris inservibles

És la primera vegada que la Vila Joiosa disposa d'aquest nou servei de recollida de residus que en facilita la retirada per part dels veïns i alternarà dues localitzacions: el recinte del mercat ambulant i la Cala.

Imagen que acompaña la notícia
Dimecres que ve 17 d'abril començarà un nou servei de recollida de residus i estris inservibles. Tots els dimecres els veïns de la Vila Joiosa disposaran d'un ecoparc mòbil on podran dipositar els residus que no es poden col·locar als contenidors, així com diversos estris, de manera gratuïta. L'ecoparc mòbil estarà disponible amb una freqüència setmanal i se n'alternarà la ubicació entre el recinte del mercat ambulant i el carrer Badiola al barri de la Cala, en horari de 14.30 a 18.30 hores. Dimecres que ve 17 d'abril l'ecoparc mòbil estarà al mercat i el següent dimecres 24 d'abril serà a La Cala i, així consecutivament tots els dimecres.
 
A l'ecoparc mòbil es podran dipositar olis usats de cuina, petits electrodomèstics i aparells elèctrics, cartutxos de tinta, bateries, piles, radiografies, bombetes, sabates, roba, pneumàtics, medicaments, llibres, envasos de productes químics, fustes, metalls, enderrocs , productes de neteja i pintures, entre d'altres.
 
La regidora d´Escena Urbana, Ana Alcázar, explica que “amb aquest nou servei de recollida de residus facilitem la retirada de residus als veïns, que ja no s'han de traslladar fins a l'ecoparc municipal i que amb aquesta iniciativa pretenem facilitar les eines als ciutadans per aconseguir una gestió correcta dels residus i així aconseguir, entre tots, un municipi més net”.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 12 d’Abril de 2024