La Generalitat modifica i dóna llum verda al projecte de construcció del tram del passeig de la platja Paradís pendent d'executar

L'Alcalde Marcos Zaragoza ha rebut el Director General de Costes i Ports, Vicente Martínez Mus, i tots dos han visitat la platja Paradís i el port pesquer, on s'ha asfaltat del tram del port al costat de la llotja.

Imagen que acompaña la notícia
L'Alcalde Marcos Zaragoza ha rebut aquest matí el director general de Costes, Ports i Aeroports, Vicente Martínez Mus. Tots dos han visitat la platja Paradís, on Martínez Mus ha anunciat que la conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori està modificant el projecte de construcció del tram pendent del passeig marítim de la platja Paradís per tal “d'integrar el nou tram del passeig a l'entorn natural i que mantinga una uniformitat amb el tram de passeig de la platja ja executat”. Aquesta iniciativa respon a la petició de l'Alcalde Marcos Zaragoza, que va sol·licitar a Martínez Mus que modificara i posara en marxa el projecte del tram pendent, de 500 metres de longitud aproximadament, en la visita a la Vila Joiosa el 16 de febrer passat.
 
Ambdós també han visitat el port pesquer per comprovar les tasques d'asfaltat del tram del port al costat de la llotja de peix que han portat a terme la conselleria.
 
Així mateix, l'Alcalde Marcos Zaragoza s'ha interessat per col·laborar amb la Generalitat Valenciana a la Càtedra Interuniversitària d'Economia Blava i promoció del sector maritimorecreatiu que comparteixen amb la Universitat d'Alacant i la Universitat Miguel Hernández per tal de participar en investigacions i projectes .

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 15 d’Abril de 2024