L'Espai d’Art Contemporani incorpora quatre estudiants en pràctiques per col·laborar en la gestió de la programació de projectes expositius

Les alumnes s'encarregaran de dissenyar, muntar i promoure les exposicions, oferir visites guiades i tallers i generar continguts digitals durant el període de pràctiques formatives.

Imagen que acompaña la notícia
Quatre alumnes de l'Escola Superior d'Art i Disseny d'Alacant inicien avui el període de pràctiques formatives a l'Espai d'Art Contemporani de la Barbera dels Aragonès. Aquestes pràctiques professionals són fruit del primer conveni de col·laboració que ha signat l'Ajuntament de la Vila Joiosa amb aquesta escola alacantina. Aquestes alumnes, especialitzades en il·lustració i gràfica visual, s'incorporen a l'equip tècnic de l'Espai d'Art Contemporani per dur a terme tasques de disseny, muntatge i promoció dels projectes expositius de la sala, com és la propera exposició “La meva modesta eternitat” de l'artista Iván Albalate Gauchía, que s'inaugurarà el proper 3 de maig.
 
A més, s'encarregaran de la recepció, el control i l'estudi del públic visitant; de la realització de visites guiades a les exposicions; de la creació de continguts digitals dels projectes i les activitats de l'espai; així com d'impartir tallers sobre les matèries especialitzades o segons les necessitats o temàtiques de la programació d'activitats de l'espai.
 
Aquest matí, la regidora de Cultura, Marisa Mingot, ha rebut les alumnes, que, a més, han participat en una masterclass de l'artista Juan Duran, autor de l'obra exposada ara a la sala, que també els ha realitzat una visita guiada per la mostra L'elogi de la forma que es clausura el proper 26 d'abril.
 
Mingot assegura que "amb aquest tipus de convenis pretenem fomentar la formació i l'ocupació dels joves, a més d´enriquir l´aposta cultural i de programació d´activitats de l´Espai d´Art Contemporani".

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 15 d’Abril de 2024