Les famílies vileres ja poden sol·licitar l'ajuda municipal per subvencionar les despeses dels centres d'educació dels menors de fins a 2 anys

L'Ajuntament de la Vila Joiosa destina 50.000 euros per sufragar les despeses dels centres educatius, les famílies dels quals, amb fills fins a 2 anys matriculats el curs 2023-2024, podran sol·licitar l'ajuda fins al 7 de juny.

Imagen que acompaña la notícia
L'Ajuntament de la Vila Joiosa ofereix una ajuda econòmica a les famílies vileres per costejar les despeses dels centres educatius dels seus fills d'entre 0 i 2 anys. Des d'avui fins al 7 de juny, les famílies podran presentar la seua sol·licitud, preferentment a través de la seu electrònica localitzada a la web corporativa de l'Ajuntament de la Vila Joiosa (http://sede.villajoyosa.com/).
 
Aquesta subvenció municipal està dotada de 50.000 euros per tal de sufragar les despeses d'escolarització de l'alumnat del primer cicle d'educació infantil del curs 2023-2024. Aquesta concessió d'ajudes s'adreça a famílies amb menors de dos anys que, per les seues circumstàncies personals, familiars, econòmiques o socials, necessiten ajuda per a les despeses derivades de l'atenció del menor matriculat en centres autoritzats d'educació infantil de primer cicle de la localitat.
 
En són beneficiaris el pare o la mare membres de la unitat familiar a què pertany l'alumne, empadronat a la Vila Joiosa i nascut els anys 2022, 2023 o 2024. L'alumnat que haja sol·licitat el bo escolar de la conselleria d'Educació per a el curs 2023-2024 i haja resultat beneficiari, rebrà una ajuda per part de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, proporcionalment anàloga a aquesta, segons disponibilitat pressupostària.
 
L'alumnat que, per motius econòmics (per superar el nivell de renda), no haja estat beneficiari del bo escolar que concedeix la conselleria d'Educació, tampoc resultarà beneficiari de l'ajuda municipal. L'alumnat que, per qualsevol motiu, no haja pogut sol· licitar el bo escolar de la conselleria dEducació, podrà sol·licitar l'ajuda de lAjuntament de la Vila Joiosa.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 de Maig de 2024