Obert el període d'inscripció perquè els menors gaudeixquen de les Escoles d'Estiu municipals a la Vila Joiosa

Les escoles són inclusives ja que disposen de professionals especialitzats en atencions adaptades a menors amb necessitats específiques o diversitat funcional i el seu alumnat pot optar a ajudes oferides per la regidoria de Serveis Socials i Igualtat.

Imagen que acompaña la notícia
Els xiquets i xiquetes de la Vila Joiosa podran gaudir de l'Escola d'Estiu municipal durant el període de vacances escolars. Les regidories d'Educació, Esports i Serveis Socials i Igualtat organitzen dues escoles estivals, la inscripció de les quals ja és oberta fins al 2 de juny a través del web corporatiu www.villajoyosa.es.
 
Poden participar a les escoles d'estiu municipals els xiquets i xiquetes entre 3 i 16 anys empadronats a la Vila Joiosa. El preu mensual és de 85 euros i s'ofereixen places subvencionades per la regidoria de Serveis Socials i Igualtat.
 
Les dues escoles funcionaran del 26 de juny al 23 de juliol i del 5 d'agost al 30 d'agost. A l'Escola d'Estiu al col·legi públic Mare Nostrum, l'alumnat assistirà a l'horari de dilluns a divendres 9.00 a 13.00 hores i podrà optar a l'horari de menjador fins a les 14.30 hores. L'Escola d'Estiu al col·legi públic d'educació especial Secanet ofereix jornades de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores.
 
A les dues escoles s'impartiran diverses activitats esportives i didàctiques, així com visites a llocs emblemàtics del municipi. L'alumnat de l'Escola d'Estiu del Mare Nostrum es refrescarà a la platja centre i el de l'Escola d'Estiu del Secanet practicarà natació a la piscina, així com exercicis de psicomotrocitat.
 
Les famílies poden sol·licitar una subvenció a la regidoria de Serveis Socials i Igualtat del 3 al 14 de juny, destinada a l'alumnat amb necessitats educatives especials ia les famílies que no superen una renda màxima anual.
 
L'edil de Serveis Socials i Igualtat, Maite Sánchez, explica que “l'estiu passat vam presentar la primera escola d'estiu inclusiva a la Vila Joiosa i, des d'aleshores, totes les activitats i escoles municipals que organitzem segueixen la mateixa línia. El nostre objectiu és fomentar la inclusió en tots els àmbits i l'Escola d'Estiu del Mare Nostrum n'és un exemple, ja que l'any passat va funcionar perfectament amb la integració total dels usuaris i amb totes les activitats i recursos adaptats a totes les necessitats”. Sánchez afegeix que aquests campus també busquen facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances d'estiu.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 de Maig de 2024