Hui comença el termini perquè les persones amb problemes de mobilitat sol·liciten el servei d'autobús gratuït per traslladar-se a la platja accessible aquest estiu

El servei d'autobús gratuït estarà disponible del dia 1 de juliol al 31 d'agost i el transport es realitzarà a les 9 hores l'anada ia les 12 hores el retorn realitzant diferents parades fins a la zona de la Basseta de l'Oli a la platja centre.

Imagen que acompaña la notícia
Aquest estiu es posa en marxa el programa de platges accessibles del municipi de la Vila Joiosa, el servei del qual es presta a la zona de la Basseta de l’Oli, a la platja centre.
 
La regidoria de Serveis Socials i Igualtat ofereix un servei gratuït d'autobús perquè les persones amb problemes de mobilitat es puguen traslladar fins a la platja i gaudir dels serveis que garanteixen l'accessibilitat. Des d'avui, 10 de juny, i fins al dia 21 de juny, les persones amb problemes de mobilitat poden sol·licitar el transport gratuït al departament de Serveis Socials, localitzat al centre social Llar del Pensionista.
 
El servei d'autobús gratuït es prestarà des del dia 1 de juliol fins al 31 d'agost. El transport es farà a les 9 hores l'anada i a les 12 hores s'executarà la tornada des de la zona de la Basseta de l'Oli. El trajecte realitzarà diverses parades al llarg del recorregut, entre les quals hi ha La Barbera, el carrer Cervantes, plaça de la Generalitat, carrer Colón i avinguda Pianista Gonzalo Soriano, entre d'altres, que s'establiran segons la residència de les persones que sol·liciten el servei gratuït .
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Juny de 2024