La primera edició de La Vila Street Food Market arrenca este dijous a la platja de les Puntes del Moro

Els millors foodtrucks vintage estaran al parc de l'Antoneta, on s'oferiran actuacions musicals i activitats gratuïtes per a tots els públics, des d'este dijous fins diumenge.

Imagen que acompaña la notícia
Este dijous, 13 de juny, arrenca la primera edició de la Vila Street Food Market, al parc de l'Antoneta. Més d'una desena de foodtrucks d'una gastronomia de qualitat variada es combinarà amb una gran diversitat d'activitats d'oci i actuacions musicals gratuïtes fins diumenge, 16 de juny. Cuina mexicana, hamburgueses, gossets, creps i altres varietats gastronòmiques es serviran en furgonetes d'estil vintage, juntament amb un mercat de disseny amb il·lustradors, dissenyadors i artesans de la província d'Alacant.
 
El regidor de Joventut, Carlos Soler, destaca que “volem començar l'estiu al costat del mar, en un enclavament privilegiat, i les Puntes del Moro es convertiran, durant aquests 4 dies, a l'epicentre de l'oci a la Vila Joiosa. L'oferta gastronòmica i cultural de la Vila Street Food Market complementa el Concurs de Pebrereta, que es celebrarà divendres, i el Maror Festival, que tindrà lloc dissabte al mateix recinte”.
 
La Vila Street Food Market romandrà amenitzat per música a tota hora i sobre el seu escenari actuarà Flaco i les seues Cançons dijous a la nit; dissabte al matí The Liverpool Band interpretarà un concert tribut de The Beatles; i diumenge a la nit serà el torn de la banda Keeng, que oferirà un tribut a Queen. Divendres, després de la celebració del popular Concurs de Pebrereta, un certamen que forma part de la programació de La Vila Gastronòmica, actuarà l'humorista Grison Beatox, col·laborador del programa de televisió La Resistència.
 
Cada dia hi haurà música a càrrec del dj Adriasola i servei de barres de begudes. Al mateix recinte, també s'oferiran activitats per a tota la família. Els més menuts gaudiran amb contacontes i l'actuació del Pallasso Edy. Totes les activitats d'oci de La Vila Street Food Market són gratuïtes. Només es requereix entrada per accedir al festival de música pop i rock Maror Festival que començarà dissabte a les 18 hores i on actuaran els grups La Fúmiga, Ciutat Jara, Maluks, Niuss, Jazzwoman i Bultacos.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Juny de 2024